Rendezvényszervező vagyok

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz értesítést a jorendezveny.hu őszi indulásáról.

Akkor dönthetsz róla, hogy szeretnél-e pártoló tagként csatlakozni hozzánk és díjmentesen hirdetni a rendezvényeidet, használni a belső programnaptárunkat, vagy rendezvényszervezőként bemutatkozni.

A pártoló tagdíj – amiből a honlap működtetését, népszerűsítését fedezzük -  havi 3000 forint lesz, amit az első 6 hónapban nem kell megfizetni.

A csatlakozást cégeknek, civil szervezeteknek (egyesület, alapítvány) és intézményeknek (oktatási, kulturális stb.) is biztosítjuk.

A jorendezveny.hu oldalon:

  • megtalálod majd a rendezvény szolgáltatók minősített bemutatkozását,

  • akiktől egy űrlap kitöltésével gyorsan ajánlatot kérhetsz,

  • munkájukat a honlapon értékelheted, sőt:

  • olyan információkhoz, hírekhez és segédanyagokhoz jutsz, melyek segítenek a jogszabályoknak megfelelő és sikeres rendezvények megszervezésében

Pártoló tagként a  honlaphoz szerkesztési jogot kapsz és könnyen használható admin felületünk segítségével: 

  • Programajánlónkba feltöltheted rendezvényeid ajánlóját (szöveg, képek, elérhetőségek, videó). Dönthetsz róla, hogy a programod egy vagy több megyében, vagy akár országosan jelenjen meg. 
  • Beszámolót tehetsz közzé megvalósult rendezvényeidről.
  • Használhatod belső programnaptárunkat, ahol a tervezett, szervezés alatt álló rendezvények témája, helyszíne, dátuma szerepel. Ez segíthet kiválasztani a tökéletes időpontot rendezvényednek és elkerülni a hasonló rendezvények „ütközését”.
  • Rendezvényszervezőként is bemutatkozhatsz, ezzel új megbízásokat szerezve.

Jelentkezz most és értesülj elsők között az indulásról!

Több választ is megjelölhetsz
Az értékelés pontozással és szövegesen is megvalósulhat.
A belső programnaptárban a még csak tervezett események helyszíne, időpontja, témája szerepel: ahova feltöltheted a sajátod és megnézheted másokét.
Örömmel fogadnád, vagy zavarna, ha a belső programnaptárban egy rendezvény szolgáltató látná a tervezett eseményedet, és megkeresne ajánlatával?
Nem kötelező megadni.